A Strapa-Pack Kft. legújabb fejlesztése a Van-Pack raktérburkolat termékcsalád. A haszongépjárművekben legalább annyira a fontos a raktér belső épségének megőrzése, mint a külső karosszéria elemeké. Ehhez megfelelő minőségű, a raktérhez tökéletesen illeszkedő elemek kellenek.

A Van-Pack padlóburkolatok a pontos illeszkedés mellett számos előnyt nyújtanak. Beépítésük 15 perc alatt elvégezhető, hiszen nem igényel szakértelmet, rögzítése a gyári acél fülekkel történik. Csúszásmentes felülete elősegíti az áru megfelelő rögzítését. Az általunk fejlesztett műanyag (polipropilén) süllyesztett tányérok pedig elrejtik a padlóburkolatba a rögzítő füleket, így a rakodást és az áru mozgatását nem akadályozzák.

Egy Van-Pack raktérburkolat mindent tud, ami a biztonságos áruszállításhoz szükséges. Csúszásmentes felület, letisztult megjelenés és extra nagy teherbírás… ettől ne érd be kevesebbel! Ezek azok a tulajdonságok, melyekkel egy modern, 21. századi raktérburkolatnak mindenképpen rendelkeznie kell. 

Peugeot padlóburkolatok
Citroen padlóburkolatok
Fiat Padlóburkolatok
Toyota padlóburkolatok
Mercedes padlóburkolatok
Renault padlóburkolatok
Volkswagen Padlóburkolatok
Ford padlóburkolatok